Blog

Vožnja avtomobila z ročnimi komandami

Nikoli si nisem niti v sanjah predstavljal, da bom nekoč moral zaradi posledic poškodbe hrbtenjače voziti avtomobil z ročnimi komandami. Kaj so to ročne komande, preprosto povedano, “gas in bremze” dodajaš, preko vzvodov, ki so dodatno instalirani v avtomobil z uporabo ene izmed rok. Več o ročnih komandah si preberite na strani BDF . Torej, če sem želel ostati mobilen in neodvisen od prevoza drugih, sem se obrnil s kontaktnim obrazcem, ki ga najdete TUKAJ, na podjetje Brend7, saj sem želel več izvedeti o predelavi avtomobila in ročnem upravljanju le tega. Hitro in strokovno smo nato prišli iz besed k dejanju. Strokovnajki pri AMZS so mi po rezervaciji termina namontirali BDF ročko v avtomobil, potrebno je bilo storiti še nekaj “finih” nastavitev in homologacija…. in že sem zadovoljno zapeljal na naše ceste z ročnim upravljanje svojega avtomobila.

Hvala Brend7 za priložnost, da sem lahko vaš ambasador in verjamem, da bomo skupaj lahko še dolgo varno in zadovoljno krmarili pri naslednjih projektih.

Več, o tem kako sem postal ambasador BDF ročice si lahko preberete TUKAJ. Če želiš tudi ti dobiti svojo BDF ročico vpiši kodo PRIMO102018 in dobiš 10% popusta pri novi ročki BDF.

 

O avtorju

Primož Jeralič

Sem športni odvisnež, ki ima vizijo, cilje in voljo, glavne atribute, ki peljejo velikim ciljem nasproti. Sem človek, ki strmi za zastavljenimi cilij in podira meje nemogočega. O moji prodornosti govorijo tudi dejstva, da ima danes zaradi moje iniciative ročno kolesarstvo v Sloveniji večjo prepoznavnost, saj sem bil glavni pobudnik, da se ročno kolesarstvo prične organizirano prijavljati na različnih maratonih, ki potekajo v Sloveniji. Vem kaj hočem in vem kam želim priti. Moja vizija je moj vodič in BREZ IZGOVOROV se mi lahko pridružiš tudi TI!

Dodaj komentar