2016 Koledar dogodkov

Predstavitev olimpijske in Paraolimpijske reprezentance za RIO 2016

V petek, 22 julija 2016 bo potekala uradna predstavitev Olimpijske in Paraolimpijske reprezentance. V program se bomo vključili s prihodom na Titov trg v Kopru. Predviden zbor je ob 20.30, prireditev in prenos na TV pa se prične ob 21. uri. Predvidoma se prireditev konča ob 22.30. Seveda se bomo v Kopru zbrali nekoliko prej, da bomo skupaj prišli na trg.

P.S.: Sam sem nekoliko razočaran saj paraolimpijci nimamo uradnih predstavitvenih oblačil, katere imajo olimpijci. Zakaj ne vem, vendar se počutim kot drugorazredni športnik, kar pa paraolimpijci nismo in sem mnenja, da si zaslužimo nositi uradne predstavitvena oblačila, kot drugi športniki. Kot športnik ne bom zamolčal tega “kiksa”.

O avtorju

Primož Jeralič

Sem športni odvisnež, ki ima vizijo, cilje in voljo, glavne atribute, ki peljejo velikim ciljem nasproti. Sem človek, ki strmi za zastavljenimi cilij in podira meje nemogočega. O moji prodornosti govorijo tudi dejstva, da ima danes zaradi moje iniciative ročno kolesarstvo v Sloveniji večjo prepoznavnost, saj sem bil glavni pobudnik, da se ročno kolesarstvo prične organizirano prijavljati na različnih maratonih, ki potekajo v Sloveniji. Vem kaj hočem in vem kam želim priti. Moja vizija je moj vodič in BREZ IZGOVOROV se mi lahko pridružiš tudi TI!

Dodaj komentar