Koledar dogodkov Ostali dogodki

Pogovorni večer s paraolimpijcem – Primožem Jeraličem

V družbi Simone Potočar bom tokrat gost  na pogovornem večeru v Brežicah. Delil bom svoje izkušnje, znanje in spoznanja kot zaprisežen športnik od mladih nog in po nesreči leta 2008, ko sem na smučišču Krvavec zaradi padca in udarca v hrbet obležal poleg hloda v zaščitni mreži ob progi. Kljub hujšim poškodbam hrbtenice in notranjih organov nisem odnehal, ampak se boril ter strmel za svojimi cilji…. Pridi tudi ti in pokazal ti bom, da je lahko življenje čudovito, če ga le živiš.

Dogodek bo potekal v petek, 21. aprila 2017, v Mladinskem centru v Brežicah od 20. ure dalje. Več si lahko preberete na FB strani dogodka TUKAJ.

O avtorju

Primož Jeralič

Sem športni odvisnež, ki ima vizijo, cilje in voljo, glavne atribute, ki peljejo velikim ciljem nasproti. Sem človek, ki strmi za zastavljenimi cilij in podira meje nemogočega. O moji prodornosti govorijo tudi dejstva, da ima danes zaradi moje iniciative ročno kolesarstvo v Sloveniji večjo prepoznavnost, saj sem bil glavni pobudnik, da se ročno kolesarstvo prične organizirano prijavljati na različnih maratonih, ki potekajo v Sloveniji. Vem kaj hočem in vem kam želim priti. Moja vizija je moj vodič in BREZ IZGOVOROV se mi lahko pridružiš tudi TI!

Dodaj komentar