Blog

Odlične priprave v Istri 2016

Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite v odobrila prve priprave tudi za reprezentante v ročnem kolesarstvu pod vodstvom Alekseja Dolinška, ki nas uspešno trenira in spremlja zadnja tri leta. Destinacija je bila Hrvaška  in sicer Istra. Vremenska napoved ni bila ravno rožnata, pa vendar kolesarstvo je šport, ki poteka zunaj in se kolesari v vsakem vremenu. Sam sem bil rahlo nervozen, saj so bile to zame prve priprave v letu 2016 in po dolgem času bom spet skupaj s trenerjem zapeljal na cesto. Njegovo mnenje o trenutni pripravljenosti mi res veliko pomeni.

Na testiranju v telovadnici na trenažerju mi ni šlo vse po načrtih in z doseženim rezultatom sem bi razočaran, saj kot sam pravim nisem imel “purfla” v rokah. Zato sem se še toliko bolje žele izkazati na trasi. Prvič sem opravljal trening tudi za avtomobilom in bil pozitivno presenečen, da lahko spremljam vozilo kljub hitrosti preko 55km na uro.

Treningi so bili izčrpajoči, seveda kakšni pa naj bi bili, saj smo na pripravah in, če se tukaj konec dneva nebi počutil utrujenega, potem kot pravi naš novi člane reprezentance  “đabe trening”. Komaj čakam, da se srečamo z mojo ekipo RIDE, da zopet zakolesarimo skupaj, da vidimo ali so se priprave splačale ali ne 😉 Zdaj pa veselo vrteti balanco še naprej.

O avtorju

Primož Jeralič

Sem športni odvisnež, ki ima vizijo, cilje in voljo, glavne atribute, ki peljejo velikim ciljem nasproti. Sem človek, ki strmi za zastavljenimi cilij in podira meje nemogočega. O moji prodornosti govorijo tudi dejstva, da ima danes zaradi moje iniciative ročno kolesarstvo v Sloveniji večjo prepoznavnost, saj sem bil glavni pobudnik, da se ročno kolesarstvo prične organizirano prijavljati na različnih maratonih, ki potekajo v Sloveniji. Vem kaj hočem in vem kam želim priti. Moja vizija je moj vodič in BREZ IZGOVOROV se mi lahko pridružiš tudi TI!

Dodaj komentar