Blog

Novi načrti za prihodnost

Po dolgem času se zopet oglašam. Zakaj tako dolg premor? Naj vam razložim. Končal se je štiri letni ciklus, ki sem ga zaključil z nastopom na Paraolimpijskih igrah v Riu. Zaradi obilice obveznosti in usklajevanja s službenimi obveznostmi sem žal, moram priznati, zanemarjal svojo družino. Bilo mi je težko, ko sem zamujal trenutke z Gašperjem in Nežo. Zato sem se odločil, da za prihodnost začrtam drugačno pot, ki mi bo omogočala kvalitetnejše treninge in več prostega časa, da ga bom lahko koristil za aktivnosti z otrokoma in svojo najdražjo.

Šel sem v akcijo, stekli so prvi sestanki. Vse kaže, da bodo obrodili sadove. Kakšne? Dokler ne bo vse popolnoma jasno, vam tega ne bom na široko razlagal. Želim iti v nov štiri letni ciklus, verjamem, da me čakajo veličastni trenutki. Zakaj tako pišem? Ker verjamem vase. Pa ti, verjameš vase? Verjameš, da lahko kar si zadaš dosežeš? Sicer je potrebno vložiti veliko dela in odrekanja, pa vendar, živimo enkrat. Zaživimo polno, upajmo si, premikajmo meje nemogočega in dajmo vedeti dvomljivcem, da imamo “jajca”.

Akcija!!!!

O avtorju

Primož Jeralič

Sem športni odvisnež, ki ima vizijo, cilje in voljo, glavne atribute, ki peljejo velikim ciljem nasproti. Sem človek, ki strmi za zastavljenimi cilij in podira meje nemogočega. O moji prodornosti govorijo tudi dejstva, da ima danes zaradi moje iniciative ročno kolesarstvo v Sloveniji večjo prepoznavnost, saj sem bil glavni pobudnik, da se ročno kolesarstvo prične organizirano prijavljati na različnih maratonih, ki potekajo v Sloveniji. Vem kaj hočem in vem kam želim priti. Moja vizija je moj vodič in BREZ IZGOVOROV se mi lahko pridružiš tudi TI!

Dodaj komentar