Blog

Motivacija?

2016-05-02 10.17.23Se vam je že zgodilo, da tik pred vadbo niste bili motivirani in ste iskali izgovore v majhnih stvareh, da le nebi bilo treba iti na vadbo? Nič hudega, tudi meni se je to dogajalo. Ja dogajalo, prav ste slišali. Danes je to pase. Zakaj? Ker sem pripravil svoje telo in duha, to te mere, da vadbo potrebuje. Motivacija je “hudič”, brez nje ni rezultatov in jaz ji pravim kar skušnjava, ker nas vedno pripravlja, da bi storili nekaj, kar vemo, da ni prav vendar je tako dober trenutni občutek, ko to narediš.

Zato uprite se skušnjavi, najdite v svoji vadbi motivacijo in povem vam, da je občutek po vadbi, ko veš, da si naredil nekaj zase božanski. Moja motivacija so prevoženi kilometri in statistika opravljene vadbe, sam za komunikacijo s trenerjem uporabljam super aplikacijo Trainingpeaks (več o aplikaciji pa v drugem blogu). Kaj si še za računalnikom, dvigni rit in akcija.

O avtorju

Primož Jeralič

Sem športni odvisnež, ki ima vizijo, cilje in voljo, glavne atribute, ki peljejo velikim ciljem nasproti. Sem človek, ki strmi za zastavljenimi cilij in podira meje nemogočega. O moji prodornosti govorijo tudi dejstva, da ima danes zaradi moje iniciative ročno kolesarstvo v Sloveniji večjo prepoznavnost, saj sem bil glavni pobudnik, da se ročno kolesarstvo prične organizirano prijavljati na različnih maratonih, ki potekajo v Sloveniji. Vem kaj hočem in vem kam želim priti. Moja vizija je moj vodič in BREZ IZGOVOROV se mi lahko pridružiš tudi TI!

Dodaj komentar