Ostali dogodki

Gostovanje v knjižnici v Brežicah

Na povabilo Knjižnice Brežice, sem se z velikim veseljem odzval, da predavam 4. letnikom Gimnazije in Ekonomske šole. Predavanje je spremljalo 160 dijakov in dijakinj, ki so me s svojimi komentarji po predavanju sezuli. Vesel sem, da lahko širim pozitivno zgodbo, ki temelji na moji živeljnski izkušnji.

 

Zahvala gre Mateji Kus in Knjižnici Brežice, ki si nesebično s svojo energijo prispevali k uspešni izpeljavi omeneega predavanja. Brez izgovorov gremo naprej in živimo življenje.

:: Članek v Lokalno.si
:: Članek  Radio Krka
:: Članek Posavski Obzornik

Foto: Knjižnica Brežice

O avtorju

Primož Jeralič

Sem športni odvisnež, ki ima vizijo, cilje in voljo, glavne atribute, ki peljejo velikim ciljem nasproti. Sem človek, ki strmi za zastavljenimi cilij in podira meje nemogočega. O moji prodornosti govorijo tudi dejstva, da ima danes zaradi moje iniciative ročno kolesarstvo v Sloveniji večjo prepoznavnost, saj sem bil glavni pobudnik, da se ročno kolesarstvo prične organizirano prijavljati na različnih maratonih, ki potekajo v Sloveniji. Vem kaj hočem in vem kam želim priti. Moja vizija je moj vodič in BREZ IZGOVOROV se mi lahko pridružiš tudi TI!

Dodaj komentar