2016 Koledar dogodkov

12. Maraton Dana

Priprave na 12. Kolesarski maraton Dana, so v zaključni fazi. Da bo prireditev tekoče spremljana in zanesljivo pripeljana do konca, bo s svojimi, zanesljivimi vozili, poskrbelo podjetje AVTO SLAK , iz Trebnjega, ki je že dolgoletni sponzor in spremljevalec z vozili, na kolesarskih maratonih Dana.

Da smo športniki širokega srca, je že znano. Tudi na tem maratonu, bosta Športno društvo Dana in Kolesarsko društvo Gorenje Ponikve, del sredstev štartnine, donirala Zali Hrastar, ki ji želimo hitro okrevanje.

Prireditev bodo letos, s svojo neverjetno energijo, voljo in močjo, obogatili športniki invalidi, ki se ukvarjajo s parakolesarstvom.

Glavno nagrado, gorsko kolo, pa bo prispeval JB center, iz Novega mesta.

Da bo prireditev gladko tekla, bo skrbela odlična povezovalka in poznavalka kolesarstva, Anita Petrič.

Kot vidite, se res trudimo, da bo vam lepo in boste kolesarili varno in v prijetnem vzdušju. Pozdravili bomo tudi prijatelje iz Velike Gorice, kateri organizirajo Tour de Tur, ki se ga tudi mi, z veseljem udeležimo.

Tudi letos, bo našo prireditev, obiskala Dirka po Sloveniji, ki bo predvidoma ob 14:30, kolesarje pripeljala v center Trebnjega. Ni pravih izgovorov, da ostanete doma, je pa veliko razlogov, da se nam pridružite in obogatite našo prireditev.

Vabljeni

O avtorju

Primož Jeralič

Sem športni odvisnež, ki ima vizijo, cilje in voljo, glavne atribute, ki peljejo velikim ciljem nasproti. Sem človek, ki strmi za zastavljenimi cilij in podira meje nemogočega. O moji prodornosti govorijo tudi dejstva, da ima danes zaradi moje iniciative ročno kolesarstvo v Sloveniji večjo prepoznavnost, saj sem bil glavni pobudnik, da se ročno kolesarstvo prične organizirano prijavljati na različnih maratonih, ki potekajo v Sloveniji. Vem kaj hočem in vem kam želim priti. Moja vizija je moj vodič in BREZ IZGOVOROV se mi lahko pridružiš tudi TI!

Dodaj komentar