Blog

Glasovanje za Osebnost leta 2016

Skozi celo minulo leto ste gledalke in gledalci Televizije Vaš kanal izbirali osebo, ki je najbolj zaznamovala minulo dogajanje oziroma minuli mesec. Od 1. februarja naprej pa lahko med dvanajstimi kandidati z glasovanjem odločite, kdo bo postal osebnost leta 2016. Med kandidati se za osebnost leta se potegujem tudi sam (Primož Jeralič) Primož Jeralič, ki sem zmagovalec meseca oktobra 2016 novomeške televizije.

Na minulih paraolimpijskih igrah v Riu de Janeiru sem odlično zastopal slovenske vrste kot eden izmed osmih športnikov invalidov v parakolesarstvu. Za uspehe mi je župan Dušan Strnad na sprejemu v Ivančni Gorici podelil spominski kovanec Prijetno domače.

Svoj glas zame (Primož Jeralič) lahko oddate na spletnem naslovu www.vaskanal.com, vključno do nedelje, 20. februarja 2017. Glas lahko oddate tudi prek dopisnic, ki jih pošljite na TV Novo mesto, Podbevškova ulica 12, 8000 Novo mesto.

Vabljeni h glasovanju in hvala za oddan glas! Glas lahko oddate vsakih 24 ur.

O avtorju

Primož Jeralič

Sem športni odvisnež, ki ima vizijo, cilje in voljo, glavne atribute, ki peljejo velikim ciljem nasproti. Sem človek, ki strmi za zastavljenimi cilij in podira meje nemogočega. O moji prodornosti govorijo tudi dejstva, da ima danes zaradi moje iniciative ročno kolesarstvo v Sloveniji večjo prepoznavnost, saj sem bil glavni pobudnik, da se ročno kolesarstvo prične organizirano prijavljati na različnih maratonih, ki potekajo v Sloveniji. Vem kaj hočem in vem kam želim priti. Moja vizija je moj vodič in BREZ IZGOVOROV se mi lahko pridružiš tudi TI!

3 komentarji

Dodaj komentar